Сирники: сир, манна крупа, ванільний та білий цукор, яйце. Ванільний соус: ваніль, яйце, олія, борошно
Сирники: сир, манна крупа, ванільний та білий цукор, яйце.
Основна відмінність лінивих вареників від класичних - додавання до складу тіста сиру та яєць. Подаються в соусі з обліпихи (свіжа обліпиха, апельсиновий сік, вершки) Прикрашаються молочним шоколадом.
оката яєчня, ковбаска, картопляні діпи, смажений бекон, боби едамаме, томат, хліб
Картопляні деруни, яйце всмятку, лосось, авокадо, огірок, рукола, помідор черрі, сметанно-м'ятний соус
Яйце-пашот, гуакамоле, лосось, помідор Черрі, рукола
Скрембл з яєць, тигрова креветка, тост з гуакамоле та сиром Фета.
Млинці з нутеллою, попкорном і малиною
Наваристий ароматний червоний борщ з квасолею, посипається зеленим кропом, подається з темною грехіімською булочкою з гарбузовим насінням, яка змащується часниковою олією.
Обсмажуємо гриби печериці, білий гриб, цибулю ріпчасту з додаванням спецій та рослинних вершків, потім перебиваємо готові гриби у вершковому соусі з відварною картоплею, часником та спеціями. При подачі прикрашаємо слайсом смаженої печериці, папрікою, сублімованою цибулею та мікрогріном.
Відварний буряк перебиваємо з кокосовим молоком та бальзамічним оцетом до мусового стану. Рукколу перемішуємо з нарізаними огірками, томатами черрі, авокадо, манго. Заправляємо медово- гірчичним соусом, викладаємо на буряковий мус, та прикрашаємо мигдалевими пелюстками.
Відварний птітім змішуємо з авокадо, огірком та черрі і заправляємо соусом на основі оливкової олії, соєвого соусу та лимонного фрешу. Зверху викладаємо нарізану кільцями цибулю.
Хумус - нут, часник, сіль, зіра, лимонний фреш, оливкова олія, паста кунжутна Тахіні. Селера, паприка, начос, оливкова олія , нут.
Піта, хумус, соус італьяно, гуакамоле, Фалафель, червона маринована капуста, пістний майонез. Фалафель- відварний нут, картопля сира, цибуля ріпчаста, кріп, кінза, м'ята, перець чилі, сіль, паста кунжутна Тахіні, зіра, крахмаль.
Смажимо баклажани та цукіні на соняшниковій олії з додаванням часнику, після додаємо відварні спагетті та червоний соус на основі томатів пелаті. При подачі прикрашаємо мікрогріном.
Печериці та білий гриб обсмажуємо на рослинній олії з ріпчастою цибулею та часником.Три деруни, на які викладаємо готові гриби, посипаємо кріпом та подаємо з пісним майонезом, прикрашаємо паприкою.
Три смажених деруни, подаємо з авокадо нарізаним слайсами, томатом черрі та пісним майонезом. Прикрашаємо страву мікрогріном.
Батат змазуємо оливковою олією, додаємо сіль та запікаємо в духовій шафі. Після розрізаємо батат навпіл і розминаємо виделкою, викладаємо пасту каррі змішану з кокосовим молоком, зверху викладаємо обсмажений арахіс та нут. Прикрашаємо кінзою.
1 шт
1 шт
Мідії протушковані з цибулею порей у соусі на основі томатів пілатті, з додаванням курячого бульйону, коньяку та часнику. Подається з трьома тостами
Мідії тушкуються у вершках з цибулею порей, з додаванням білого вина та часнику. При подачі посипається зеленню та подається з трьома тостами
Тигрові креветки тушкуються з каперсами, цибулею, томатами чері в гострому соусі на основі курячого бульйону та гострого соусу Ширачі, з додаванням вершкового масла, перцю Чилі та білого вина. Посипається кунжутом під час подачі
Рулети із слабосоленого лосося із сиром філадельфія, посипаються кунжутом. Подаються на подушці з руколи з помідором Черрі та лимоном
Слабосолений лосось нарізаний способом тар-тар подається на подушці з Гуакамоле з начос, прикрашається мікрогрином
Лобстер, гребінець в мушлі, креветки королівські з пармезаном, восьминіг бебі, лангустини, соус світ чілі
Креветка білонога (300 г), устриці Фін де Клер №1 (6 шт), подаються з лимоном та двома видами соусів: устричний соус, коктейльний Прикраса - мікрогрін.
Креветка білонога (200 г), устриці Фін де Клер №3 (6 шт), подаються з лимоном та двома видами соусів: устричний соус, коктейльний Прикраса - мікрогрін.
Креветка тигрова, креветка в тісті катаіфі, білонога, королівські з пармезаном, лангустіни, соус тар-тар, соус спайс
Креветки тигрові, запечені мідії, лангустини, картопля фрі, 2 види соусу
Креветки тигрові, лосось, кальмар, мідіЇ, лангустини, картопляні кульки, 2 види соусу
Тигрові креветки, м’ясо мідій, кальмари, обсмажені у ніжному вершковому соусі з брокколі та цвітною капустою. Подається у сковорідці з білими тостами
Курячий бульйон з додаванням пасти том ям, кокосових вершків, цибулі марс,лемонграсу, коріня імбиря, рибного соусу, цедри лайму та лимону. Перед подачею додаємо до супу тунець, тигрову креветку, кільця кальмару, м'ясо мідій, печериці та томати черрі. Прикрашаємо кунжутом, петрушкою та лаймом.
Окрошка на основі курячого бульйону, сметани та майонезу. З додаванням відварної картоплі, свіжого огірка, курячого яйця, гірчиці, лимонного фрешу та відварної телятини. При подачі посипаємо кріпом та зеленею цибулею.
Окрошка на основі курячого бульйону, сметани та майонезу. З додаванням відварної картоплі, свіжого огірка, курячого яйця, гірчиці, лимонного фрешу та слабосоленого лосося. При подачі посипаємо кріпом, зеленею цибулею та прикрашаємо скибкою лимону.
Томатний суп, свинина, кукурудза консервована, болгарський перець, квасоля
На основі овочевого бульйону та вершкового сиру. Подається із трьома хвостами тигрових креветок. При подачі посипається пармезаном
На основі овочевого бульйону та вершкового сиру. При подачі посипається пармезаном
Борщ на основі телячого бульйону з відвареною телятиною, подається зі сметаною та грехемським хлібом. При подачі прикрашається кропом.
Бульйон, локшина, курячі фрикадельки, зелень
Курячі крильця обсмажені у фритюрі, при подачі посипаються кунжутом. Подаються із соусом барбекю
Карпаччо - страва з тонко нарізаних шматочків сирої яловичої вирізки, приправленої соусом на основі оливкової олії та лимона. Подається на подушці соусу з тунця (вершки, консервований тунець). Посипається пармезаном.
Лосось, морква, цибуля ріпчаста, в'ялені томати, вершки, вершковий сир, перебивається в однорідну масу. Подається з тостами. Прикрашається микрогрином
Лосось, морква, цибуля ріпчаста, вершки, вершковий сир, перебиваємо в однорідну масу. Подається з тостами. Прикрашається мікрогрином і журавлиною
М'який паштет з курячої печінки, подається зі свіжими тостами та з журавлинним соусом.
Пармезан, моцарелла, Брі, дор блю, мед, виноград, волоський горіх, м'ята
Мікс салату, авокадо, помідори черрі заправляється оливковою олією із фрешем лимона. Хвости тигрових креветок обсмажені в білому вині та тунець прожарювання rea. При подачі посипають пармезаном і подають з яйцем пашот.
Слабосолоний лосось, лист салату, авокадо, помідор Черрі, пармезан, французька гірчиця, мед
Кільця кальмара, м'ясо мідії, тигрові креветки тушкуються в кокосовому молоці, вершках і соусі свит чилі, подається на міксі салату з помідорами черрі заправленою оливковою олією, посипається кунжутом і прикрашається лимоном.
Лист салату, рукола, помідори черрі, сир пармезан, тигрові креветки, сухарики, соус Цезар
Лист салату, салат Айсберг, помідори черрі, сир пармезан, індичка, сухарики, соус Цезар
Телятина (вирізка), болгарський перець, гриби печериці, спаржа, в’ялені томати, мікс салату, рукола, оливкова олія, бальзамічний крем, кунжут
Помідор, огірок, болгарський перець, цибуля Марс, сир Фета, салат Россо, салат Біонда, маслини, оливкова олія, прованські трави.
Сібас змащується олією з анчоусами (каперси, анчоуси, кріп). Запікається, гарнується овочами, припущеними в білому вині (броколі, цвітна капуста, цибуля-порей, каперси з додаванням вершкового масла). При подачі прикрашається лимоном і мікрогрином.
Філе дорадо, креветка тигрова, томати в'ялені, базилік, лимонний фреш. Соус: вершки, цибуля порей, рибна приправа, каперси, маслини, томати черрі. Прикрашається мікрогріном.
Паста тушкується в соусі біск (на основі курячого бульйону, білого вина, томатів пілатті з додаванням цибулі, моркви, стебла селери, часнику, цибулі порей) з додаванням пасти том - ям, вершків та сиру пармезан. Подається із щупальцем восьминога, який приготовано методом сувід. Прикрашається перцем Чилі та мікрогрином.
Паста тушкується у вершках з курячим бульйоном і устричним соусом, з додаванням бобів Едамаме та сиру пармезан. Подається з щупальцем восьминога, який приготовано методом сувід. Прикрашається чері та мікрогрином.
Філе сібаса, картопляне пюре, коктейльна креветка, Морський гребінець, вершки.
Тигрові креветки, м’ясо мідій, кальмари, обсмажені у ніжному вершковому соусі з брокколі та цвітною капустою. Подається у сковорідці з білими тостами
Стейк тунця маринований у соусі ворчестер, обсмажений на грилі в кунжуті до ступеня прожарювання Rare, подається з салатом з руколи, листа салату біонда, свіжим огірком та помідором Черрі, заправляється «тайським» соусом. Прикрашається рисовими чіпсами та лимоном
Лосось на грилі подається на подушці зі шпинату, приготовленого у вершках з додаванням печериць та білих грибів.
Лосось на грилі подається на подушці із сирного соусу з картоплею. Прикрашається лимоном
Відварені спагетті припускаються у вершках, паті з лососем, тигровими креветками, гребінцями, томатами чері. При подачі посипаються пармезаном та прикрашається базиліком.
Соковиті медальйони з телячої вирізки на грилі подаються в соусі на основі червоного вина випарованого з медом і ягодами смородини та малини. Прикрашається помідором Черрі, чебрецем та ягодами малини. Рекомендована прожарка-medium rea
Дві домашні ковбаски (фарш з дрібно рубаної свинини з додаванням часнику, солі та перцю). Подаються з тушкованою капустою (капуста, морква, цибуля, болгарський перець). Капуста прикрашається кропом. Страва подається з гірчицею.
Свиняче ребро маринується у спеціях з додаванням часнику та запікається. Подається з картоплею бейбі (заправляється олією) і медово-гірчичним соусом.
Вирізка на грилі подається з овочами: помідор, баклажан, болгарський перець, цукіні, печериця, кримська цибуля, приготовлені на грилі на соусі з тунця.
Качина ніжка маринована у спеціях, приготовлена методом Су-від. Подається з грушею томленою в червоному вині з прянощами Прикрашається м'ятою та малиною
Стейк готується на грилі подається з картоплею фрі та перцевим соусом
Соковита свиняча корейка обсмажена у вершковому соусі з печерицями та білими грибами. Подається з картопляним пюре, помідором Черрі, посипається кропом та петрушкою
Теляча вирізка, свинина, курка обсмажуються з брокколі, болгарським перцем та цибулею марс з додаванням спецій та перцевим соусом. Подається на картоплі фрі
Томлене м'ясо кролика з овочами (картопля, цибуля, морква, селера і часник) на сковороді в білому вині з вершками і спеціями (чебрець, сіль, перець). Прикрашається микрогрином
Індичка обсмажена на грилі подається з овочами приготовленими на пару (броколі, цвітна капуста, спаржа, морква) При подачі прикрашається чебрецем.
Куряча грудка на грилі, запікається із сиром моцарелла та помідорами, поливається соусом песто. Подається з відварним рисом басматті у вершках.
Відварені спагетті в соусі на основі вершків, білого вина, курячого жовтка та сиру пармезан з обсмаженим беконом. При подачі посипається пармезаном та прикрашається базиліком.
Основа: томатний соус на основі помідорів пілатті, часнику, спецій та оливкової олії настояної на в'ялених томатах. Начинка: салямі, перець Чилі, печериці, орегано, базилік 30 см
На основі вершково-сирного соусу, начинка: креветки, лосось, томати чері, червона ікра. Посипається сиром пармезан, прикрашається руколою. 30 см
Піца на основі вершково-трюфельного соусу, з сировяленим баликом, печерицями та вʼяленими томатами. 30 см
30 см
Основа: вершковий соус Начинка: сир дор блю, Фета, пармезан, моцарелла Прикрашається дрібно покришеним базиліком та м'ятою 30 см
Основа: вершковий соус на основі - вершків, лимонного фрешу та спецій, сир моцарелла Начинка: куряче філе сувід, помідор, ананас, орегано та базилік на прикрасу 30 см
Основа: вершковий соус та моцарелла Начинка: креветки коктейльні, м'ясо мідії, кальмар, маслини, орегано Прикрашається чері та базиліком 30 см
Основа: томатний соус і моцарелла Начинка: телятина маринована в цибульному соку, з додаванням спецій, в'ялені томати, огірки мариновані, Чилі перець, орегано, базилік 30 см
Основа: томатний соус Начинка: моцарелла фреска, листя базиліка, орегано Поливається олією в'ялених томатів 30 см
Пармезан, розмарин, оливкова олія. Подається із часниковим соусом
З куркою, начос, гуакомоле, томатною сальсою та вершковим сиром 30 см
Піца на основі томатного соуса, ніжна свинина сувід з підкопченим солодким перцем та базиліком. 30 см
Піца на основі вершкового соуса з грушею, мʼяким сиром стратечелла, медовими горіхами. 30 см
Бургер із соковитою котлетою з телячої вирізки, заправлений соусом на основі вершків, курячого бульйону з гребінцями та коктейльними креветками, та болгарським перцем. Подається з фрі та кетчупом.
Телятина, лист салату, цибуля, солоний огірок, помідор, соус Цезар, кетчуп, сир. Подається з картоплею фрі і кетчупом
Свинина, лист салату, цибуля, солоний огірок, помідор, соус Цезар, кетчуп, сир. Подається з картоплею фрі і кетчупом
Картопля фрі подається з кетчупом
Болгарський перець, боби Едамаме, цукіні, баклажан, цвітна капуста, томати чері обсмажені на грилі з додаванням дрібно нарізаної цибулі, часнику та імбиру. Подається із азіатським соусом.
Картопляне пюре, зелень
Запечені хрумкі скибочки картоплі (у шкірці) зі спеціями та часниковою олією. При подачі посипаються зеленню кропу
Солодка кукурудза, обсмажена на грилі з вершковим маслом, подається на листі салату
Рис, шпинат, сир пармезан
Основна відмінність лінивих вареників від класичних - додавання до складу тіста сиру та яєць. Подаються на подушці з грецького йогурту (грецький йогурт – знежирений дієтичний йогурт) та малинового соусу.
Рис, індичка, цибуля, вершки, кетчуп, помідор черрі
Картопляне пюре, куряча грудка, сирний соус, огірок
Паста птитім з фрикадельками (фарш з курячого філе, пасерованою цибулею) в соусі пелатті (ріпчаста цибуля, зелень, базилік, томати у власному соку). При подачі посипається пармезаном та прикрашається мікрогрином.
Паста птитім з фрикадельками (фарш з курячого філе, пасерованою цибулею) у вершковому соусі (вершки, курячий бульйон, пармезан). Прикрашається сиром пармезан та мікрогрином.
Запечені курячі котлетки: Філе куряче, цибуля ріпчаста, сіль. Подаються з картопляним пюре, сирним соусом. Прикрашаються мікрогрином та помідором Черрі.
Тонкі коржі листкового тіста, просочені ніжним заварним кремом.
На основі пісочного тіста, сир Філадельфія, вершкове масло, лайм, звʼязується желатином. Прикрашається цедрою лайма.
Горіх мигдаль, шоколад, какао, вершки, м'ята
Шоколад молочний/ чорний, вершкове масло, сахарна пудра в поєднані з печивом та вершками, какао.
Білий шоколад, винне желе, манго пюре
Додавши товар до кошика, Ви можете змінити його кількість - це буде бажана Вами сума сертифіката. Подарунковий сертифікат можна використати у будь-якому ресторані мережі True Price, як для сплати замовлення у закладі, так і на сплату доставку. Це буде гарним подарунком чи приводом для відвідування тому, хто цінує смачну кухню та високий сервіс.
Робочий час